Doriti certificare ISO? Va indrumam pas cu pas pentru obtinerea certificatelor ISO. Garantam obtinerea lor. Doriti certificarea produselor? Solutia o gasiti tot la noi.

Sa vedem ce insemna ISO: SR EN ISO reprezinta un standard al organizatiei internationale pentru standardizare, transformat in norma europeana, tradus in limba romana si publicat de ASRO ca standard romanesc.

In Romania se cere, de regula, implementarea cerintelor cuprinse in doua dintre aceste standarde:

SR EN ISO 9001:2015 Sisteme de management al calitatii.

SR EN ISO 9001:2015 a fost publicat in septembrie 2015 si contine o serie cerinte care, daca sunt indeplinite corespunzator, va asigura obtinerea rezultatelor planificate. Nu stiti cum sa proiectati managementul calitatii? De aceea existam noi: sa va ajutam sa il proiectati sau sa il proiectam noi pentru dumneavoastra. Punerea in aplicare a cerintelor SR EN ISO 9001:2015, asa cum au fost ele gandite in proiect este o problema pentru dumneavoastra? Pentru asta oferim consultanta in management si instruirea personalului dumneavoastra.

Doriti sa obtineti un certificat care sa ateste faptul ca ati implementat sistemul de managementul calitatii in conformitate cu cerintele standardului SR EN ISO 9001:2015 si nu stiti cum? Va indrumam si va asistam pana la obtinerea certificatului. Consultanta in management oferita de noi asigura elaborarea documentatiei (proiectare), implementare, instruire, obtinerea certificarii. Puteti opta si pentru o parte din oferta noastra. Consultanta in management oferita de noi va poate indruma si pentru obtinerea fondurilor europene cum ar fi fondurile structurale. Va intocmim si studiile de fezabilitate.

SR EN ISO 14001:2015 Sisteme de management de mediu. Cerinte cu ghid de utilizare.

SR EN ISO 14001:2015 a fost publicat in noiembrie 2015. Astazi exista o preocupare tot mai mare pentru protectia mediului. Cea mai simpla metoda de a conduce un sistem de management de mediu este proiectarea si implementarea unui astfel de sistem de management.

Nu stiti cum? Asta este specialitatea noastra. Oferim consultanta in management, instruirea personalului si, de ce nu, asistenta pentru obtinerea certificarii. In acest fel, toti partenerii dumneavoastra pot afla ca va conduceti afacerea avand implementat un sistem de managementul calitatii care respecta cerintele SR EN ISO 9001:2015 sau/si un sistem de management de mediu care respecta cerintele SR EN ISO 14001:2015. Avand aceste certificate puteti obtine fonduri europene, puteti participa la licitatii interne sau internationale si … o afacere de succes.

Managementul calitatii si managementul de mediu nu reprezinta, insa totul. Puteti alege sa proiectati si sa implementati si alte sisteme de management in conformitate cu cerintele urmatoarelor standarde:

  • SR OHSAS 18001:2008 Sisteme de management al sanatatii si securitatii ocupationale,
  • SR ISO/CEI 27001:2013 Sisteme de management al securitatii informatiei. Acest standard include o serie de cerinte care va ajuta sa va protejati afacerea,
  • SR EN 50001:2011 Sisteme de management al energiei,
  • SR ISO IWA 4:2007 Sisteme de management al calitatii. Linii directoare pentru pentru aplicarea ISO 9001:2015 in guvernarea locala. Trecerea lui ISO 9001:2015 la ISO 9001:2015 o facem noi,
  • SR EN ISO 22000:2005 Sisteme de management al sigurantei alimentului. Cerinte pentru orice organizatie din lantul alimentar.
A fost o perioada cand era util ca societatea dumneavostra sa detina un certificat de conformitate cu cerintele SA 8000:2008 – Responsabilitate Sociala, dar s-a renuntat. Acum puteti implementa cerintele SR ISO 26000:2011 Linii directoare privind responsabilitatea sociala, care este un standard romanesc.

De asemenea, managementul calitatii trebuie implementat si in vederea obtinerii certificatelor de conformitate ale produselor. Pentru a putea aplica marcajul de conformitate cu cerintele esentiale “CE”, conditie pentru a pune pe piata foarte multe dintre produse, prima cerinta este sa aveti un sistem de managementul calitatii. Daca doriti sa va certificati produsele si nu stiti cum, noi va oferim consultanta pentru obtinerea certificatelor.

Seria de standarde de care o societate poate avea nevoie la un moment dat este foarte variata. Noi avem acces la foarte multi specialisti care va pot ajuta.

PROBLEMA ESTE LA DUMNEAVOASTRA, SOLUTIA ESTE LA NOI.